Asıl  Kayıt Tarihi:08-09.02.2024

Yedek Kayıt Tarihi:12.02.2024

Kayıtlarımız şahsen veya resmi vekil tarafından yüz yüze yapılmaktadır. E-Devlet üzerinden kayıt yapılmamaktadır

Kayıt Adresi Yalova Üniversitesi Safran Yerleşkesi, Yalova Meslek Yüksekokulu, Dere Mahallesi, Mehmet Durman Caddesi No: 87 Merkez/YALOVA Tıklayınız

Gerekli Belgeler: Evrakların Güncel tarihli ve aslı (ıslak imzalı veya e-imzalı olması) gerekmektedir.

1.Not Durum Belgesi

2.Öğrenci Belgesi

3.Ders İçerikleri

4.Disiplin Cezası almadığına dair belge.

5.ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi

6.Yatay Geçiş Yapmasına Engel Olmadığına Dair Belge

7.Yatay Geçiş Başvuru Formu

8.1 Adet Vesikalık Fotoğraf

9. 2. Öğretimden Örgün Öğretime Başvuru Yapanların % 10 'a girdiğine dair onaylı belge

9.Rapor***

(***Deniz Ulaştırma ve İşletme,Deniz ve Liman işletmeciliği, Marina ve Yat işletmeciliği programlarına kayıt hakkı kazanan adayların GEMİ ADAMI OLUR SAĞLIK RAPORU)

(***Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin Tam Teşekküllü Devlet,Özel ve Üniversite hastanelerinden alınmış HEYET RAPORU)

NOT:Başvuru yapan öğrencilerin ayrılacağı kurumdan almış olduğu ıslak imzalı belge veya e devletten barkotlu olarak aldığı belgeler geçerlidir.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru sonuçları için ekte yer alan dosyayı görüntüleyiniz.

Dosya Adı
2023-2024 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları.pdf İndir Göster