Kesin Kayıt Tarihi:18.09.2023-20.09.2023

Yedek Kayıt Tarihi:21.09.2023-22.09.2023

Kayıtlarımız şahsen veya resmi vekil tarafından yüz yüze yapılmaktadır. E-Devlet üzerinden kayıt yapılmamaktadır.

Kayıt Adresi Yalova Üniversitesi Safran Yerleşkesi, Yalova Meslek Yüksekokulu, Dere Mahallesi, Mehmet Durman Caddesi No: 87 Merkez/YALOVA Tıklayınız

Gerekli Belgeler: Evrakların aslı (ıslak imzalı veya e-imzalı olması) gerekmektedir.

1.Not Durum Belgesi

2.Öğrenci Belgesi

3.Ders İçerikleri

4.Disiplin Cezası almadığına dair belge.

5.ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi

6.Merkezi Yatay Geçiş (Ek Madde-1) ile daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge.( Öğrenci imzalı Tahatttütname kabul edilmemektedir)

7.Yatay Geçiş Başvuru Formu

8.1 Adet Vesikalık Fotoğraf

9.Rapor***

(***Deniz Ulaştırma ve İşletme,Deniz ve Liman işletmeciliği, Marina ve Yat işletmeciliği programlarına kayıt hakkı kazanan adayların GEMİ ADAMI OLUR SAĞLIK RAPORU)

(***Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin Tam Teşekküllü Devlet,Özel ve Üniversite hastanelerinden alınmış HEYET RAPORU)

NOT:Başvuru yapan öğrencilerin ayrılacağı kurumdan almış olduğu ıslak imzalı belge veya e devletten barkotlu olarak aldığı belgeler geçerlidir.

2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru sonuçları için ekte yer alan dosyayı görüntüleyiniz.

Dosya Adı
Merkezi Yatay Geçiş.pdf İndir Göster