Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Stratejik Planlama Çalıştayı

10.10.2022 15:00 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi zemin kat personel yemekhanesi, 15:00 Eğitim

Sayın Akademik Personelimiz, Üniversitemiz 2024-2028 Dönemi Stratejik Planı hazırlıklarına 19 Temmuz 2022 tarihli Genelge (1) ile başlanmış olup, Stratejik Planlama Ekibi tarafından Durum Analizi çalışmaları yürütülmektedir. Üniversitemizin iç çevresinden kaynaklanan güçlü ve zayıf yönleri ile dış çevreden kaynaklanan fırsat ve tehditlerinin katılımcı bir anlayışla ortaya konulması stratejik planın geleceğe bakış ve farklılaşma stratejisi aşamaları için önem teşkil etmektedir. Söz konusu çalıştay, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 15.00’te, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi zemin katında bulunan personel yemekhanesinde yapılacaktır.