2019 YKS EK YERLEŞTİRME İLE MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT İŞLEMLERİ

E-DEVLET ÜZERİNDEN ELEKTRONİK KAYIT

e-Devlet resmi adresi olan https://www.turkiye.gov.tr/ adresine giriş yaparak e-Hizmetler bölümü altında yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' başlığı altındaki bölümde Üniversite E-Kayıt seçeneğini seçerek karşınıza gelen ekran üzerindeki adımlar geçilerek e-kayıt işlemini gerçekleştirilebilirsiniz. e-Devlet üzerinden elektronik kayıtlar 23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Deniz Ulaştırma ve İşletme, Marina ve Yat İşletmeciliği ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programılarına yerleşen öğrencilerimiz e-kayıt işlemi yapmayıp Meslek Yüksekokulumuzdan kayıt işlemlerini gerçekleştirecektir.

YÜZ YÜZE KAYIT (e-Devletten Kayıt Yaptıran Adayların Yüz Yüze Kayıt Yaptırmasına Gerek Yoktur.)

e-Devletten kayıt yaptırmayıp yüz yüze kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıtları 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında YKS Yerleştirme belgesinde belirtilen tarih ve yerde şahsen veya noter vekâleti ile yapılacaktır.

Deniz Ulaştırma ve İşletme, Marina ve Yat İşletmeciliği ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programlarına yerleşen öğrencilerimizin için istenen koşullar için tıklayınız.

Ayrıca sistemde kayıtlı durumda olan herhangi bir öğrenci de kimlik bilgilerini doğru şekilde girdiği takdirde, temel öğrenci bilgilerini(Öğrenci no,Ad, Soyad, Fakülte, Bölüm, Program) aşağıda yeralan link üzerinden teyit edebileceklerdir. öğrenci No sorgulama işlemi http://ubs.yalova.edu.tr:81/OgrenciNoSorgulama linkinden yapılacaktır.

Kampüs kart Başvurusu için tıklayınız.