DAYANAK:

YALOVA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI İŞYERİ UYGULAMASI EĞİTİM YÖNERGESİ

UYGULAMA REHBERİ:

A) İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİNE BAŞLAMADAN ÖNCE YAPILACAKLAR (BAŞVURU):

1) AŞAĞIDAKİ LİNKTE BELİRTİLEN "İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ BAŞVURU FORMLARI" ÖĞRENCİ TARAFINDA YAZDIRILARAK DOLDURULUR VE  İŞVERENE ONAYLATILIR.

İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ BAŞVURU FORMLARI

2) ARDINDAN ÖNCE ÖĞRENCİNİN SORUMLUSU OLDUĞU DERSİN DANIŞMAN HOCASI,YÜKSEKOKUL SEKRETERİ VE YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜNE İMZALATILARAK ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE TESLİM EDER.

3)ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ EĞİTİMİ ALACAK ÖĞRENCİNİN SİGORTA GİRİŞİNİ YAPAR VE ÖĞRENCİ İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİNE BAŞLAR.

ÖNEMLİ NOT:ÖĞRENCİ İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİNİ 3. VEYA 4.YARIYILDA YAPABİLİR. ANCAK YUKARIDAKİ BAŞVURU SÜRECİNİN AKADEMİK TAKVİM'E BAĞLI OLARAK YARIYILLARIN BAŞLANGIÇLARINDAN ÖNCE TAMAMLANMASI ZORUNLUDUR. AKADEMİK TAKVİM İÇİN TIKLAYINIZ

B) İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ ESNASINDA YAPILACAKLAR:

4)DEVLET KATKISI TALEP EDEN İŞYERİ "FORM 5A STAJ VE İŞYERİ EĞİTİMİ ÜCRETLERİNE İLİŞKİN İŞSİZLİK FONU KATKISI BİLGİ FORMU" NU DOLDURUR VE ÖĞRENCİNİN MAAŞ BANKA DEKONTU İLE BİRLİKTE FORMDA BELİRTİLEN YÜKSEKOKUL ADRESİNE (POSTA,KARGO VEYA ELDEN) İLETEREK GERİ İADE İŞLEMİNİ BAŞLATIR.

C) İŞYERİ UYGULAMA EĞİTİMİ BİTİMİNE MÜTEAKİP YAPILACAKLAR:

5)İŞVEREN İŞYERİ EĞİTİMİ VERDİĞİ ÖĞRENCİYİ "Form 9A-İŞ YERİ UYGULAMASI DERSİ İŞVEREN DEĞERLENDİRME FORMU" VE "FORM 10A_İŞ YERİ_UYGULAMA_DERSİ_ÖĞRENCİ_DEVAM_ÇİZELGESİ"Nİ HAZIRLAYARAK KAPALI BİR ZARF İÇİNDE VE MÜHÜRLÜ BİR ŞEKİLDE FORMDA BELİRTİLEN YÜKSEKOKUL ADRESİNE 1 (BİR) HAFTA İÇİNDE (POSTA,KARGO VEYA ELDEN) ULAŞTIRIR.

Etiket: İŞYERİ UYGULAMA DERSİ BAŞVURU ve DİĞER FORMLARI (14 HAFTA)

Dosya Adı Boyutu
FORM_10A__YER_UYGULAMA_DERS_ORENC_DEVAM_CZELGES (1).doc 152,99 KB İndir Göster
Form_9A-_YER_UYGULAMASI_DERS_VEREN_DEERLENDRME_FORMU.doc 71,48 KB İndir Göster