Şaban Temuge Mesleki ve Tek. Anadolu Lisesi ve Yalova Nene Hatun Mesleki ve Tek. Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 60 kişilik öğrenci grubu rehber öğretmenleri eşliğinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu’nu ve bölümlerini yakından tanımak amacıyla yapılan ziyarette öğrenciler Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ve Aşçılık Programını ziyaret ettiler. Ziyaretçi öğrencilere bölüm öğretim elemanları da eşlik ederek, Meslek Yüksekokul binasını, derslikleri, uygulama atölyelerini ve sosyal alanları tanıttılar. Konuk öğrencilere üniversite tanıtım çantası hediye edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaretini tamamlayan öğrenciler üniversiteden ayrıldı.