2022-2023 Akademik Yılı Yaz Dönemi Staj Takvimi

ÖĞRENCİ > Staj > 2022-2023 Akademik Yılı Yaz Dönemi Staj Takvimi

Meslek Yüksekokulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi staj başvuru, başlama ve bitiş tarihlerine ilişkin takvim aşağıda sunulmuştur.

I) STAJIN BAŞLAMASINDAN ÖNCE YAPILACAKLAR:

1) Staj başlama ve bitiş tarihleri programın belirlediği toplam staj süresi ve haftalık çalışma süresi dikkate alınarak aşağıda yer alan staj takvimine göre seçilir.

2) Zorunlu staj başvuru evraklarının çıktısı alındıktan sonra gerekli kısımlar doldurulur ve işletmeye onaylatılır (İşletmenin kaşesinin olmasına dikkat ediniz).

3)İşletmeye onaylatılan belge sırasıyla önce danışman öğretim elemanına sonra yüksekokul sekreterliğine onaylatılır.

4) Öğrenci işleri birimi stajyer öğrencinin sigorta girişini yapar

Not: Staj takvimi dışındaki sürelerde staj yapmak isteyen öğrenci, talebini gerekçesiyle birlikte bölüm başkanlığına sunar. Bölüm başkanın onayından sonra staj başvuru süreci başlatılabilir.

Açıklama: Resmi tatiller staj süresine dâhil edilmemiştir.

II) STAJIN BİTİMİNE MÜTEAKİP YAPILACAKLAR:

1) Stajın bitimine müteakip aşağıda belirtilen formlar ile staj dosyası oluşturularak, staj takviminde belirtilen haftada öğrenci staj dosyasını kayıtlı olduğu program birimine teslim eder.

Dosya Adı
2022-2023 Akademik Yılı Yaz Staj Takvimi.pdf İndir Göster