2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Kurumlararası (Ortalama/GNO) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

*2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş  Kurumlararası (Ortalama/GNO) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları için ekte yer alan dosyayı görüntüleyiniz.

*Kesin Kayıt Tarihleri: 01.02.2023-02.02.2023

*Yedek Kayıt Tarihleri: 03.02.2023

*Başvurusu uygun bulunan adayların kayıtlar için şahsen gelmeleri gerekmektedir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler

*Ders içerikleri: Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar. Farklılık olması halinde öğrenci kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini getirmek zorundadır. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmaz

*Başvuru formunun çıktısı.

*Geldikleri Üniversiteden alacakları yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge.

*Kendi Üniveristesinde İkinci Öğretim Programında iken Birinci Öğretime başvurusu kabul edilen adayların kendi üniversitesinde %10' girdiğine dair belge.

*Not Durum Belgesi: Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren onaylı belge (Edevlet üzerinden alınan ya da EBYS üzerinden alınan belgelerde doğrulama kodu bulunması halinde kabul edilir.)

*GEMİ ADAMI OLUR SAĞLIK RAPORU: Deniz ve Liman İşletmeciliği,Deniz Ulaşatırma ve İşletme, Marina ve Yat İşletmeciliği Programlarına başvurusu kabul edilen öğrenciler için geçerlidir.

Dosya Adı
Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları.pdf İndir Göster