Meslek Yüksekokulumuz 25. Akademik Açılışı

Yalova’nın ilk yüksek öğretim kurumu olan ve 1996 yılında eğitim vermeye başlayan Yalova Meslek Yüksekokulu, kuruluşunun 25'inci yılını düzenlenen akademik kurulla birlikte kutladı.

Kutlamaya Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Naci Genç, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Yüksekokulumuza ait bilgilerin yer aldığı akademik faaliyetler sunumu, Müdürümüz Prof. Dr. Naci GENÇ tarafından takdim edildi. Konuşmasında Meslek Yüksekokulunun 25 yıllık tecrübesiyle hem mesleki eğitime hem de akademik faaliyetlerine büyük bir motivasyonla devam ettiğini ifade eden Prof. Dr. Naci GENÇ, TUBİTAK ve benzeri projeleri kabul alan ve tamamlayan akademik personelimize de teşekkürlerini iletti.

Sunumun ardından Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rahmi KARAKUŞ, pandemi sürecinde eğitim-öğretim, üniversite-sanayi iş birliği, Üniversitemizin gelişimi, ve projelerin önemi gibi konuların üzerinde bir konuşma gerçekleştirdi. Pandemi sürecinde eğtim öğretim faaliyetlerinin detaylı olarak görüşüldüğü Akademik Kurula personelin; görüş, öneri ve talepleri alınarak devam edildi.

Kurul sonunda Aşçılık programı tarafından hazırlanan 25. yıl pastası Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rahmi KARAKUŞ tarafından kesilerek Meslek Yüksekokulumuzun 25. Yılı kutlandı.