Meslek Yüksekokulumuzda Deniz Turizm Sektörü ve Yatçılık Konferansı Gerçekleştirildi

Sayın Öğrencilerimiz,

Yalova Meslek Yüksekokulunda Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanlığınca Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği katılımı ile “ Deniz Turizm Sektörü ve Yatçılık “ konferansı gerçekleşti.
Konferansa Dernek Başkanı Kaptan Ziya Karagöz, Dernek Disiplin Kurulu üyeleri Yaşar Keleş , Fadime Ünen , İstanbul temsilcisi Dursun Kadem Demirtaş ve Yönetim Kurulu üyesi Kaptan İsmail Öztürk derneği temsilen bulundu. Konferansa, Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Duygu Yıldırım Pekşen , Marina ve Yat İşletme Program Başkanı Öğr.Gör.Hüseyin Caner Taşcı , Öğr.Gör.Kpt.Hakan Kahramaner ve denizcilik öğrencilerince katılım sağladı.
Programın organizatörler Kaptan İsmail Öztürk ve Öğr.Gör.Kpt.Hakan Kahramaner’in ön konuşmalarıyla başlayan konferans,  Dernek Başkanı Kaptan Ziya Karagöz’ün Dernek faaliyet,amaçları,sektörün durumu ve etkinlikleri hakkındaki konuşmaları ,öğrenci soru-cevapları ile devam edip, Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Duygu Yıldırım Pekşen’in teşekkür plaketi sunumu ve fotoğraf çekimleri ile sonlandı.