Yalova Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Uluslararası katılımlı “Cake Design Workshop” düzenlemiştir. Türkiye Genç Aşçı Milli Takım Direktörü Şef Naif BAĞI’nın girişimleri ve Yalova Turizm ve Gastronomi Derneği Başkanı Şef Burak MANTARCI’nın destekleri doğrultusunda gerçekleşen etkinliğe Elysium SPA Hotel ev sahipliği yapmıştır. Workshopa Ekvador’da yer alan Culinary Art’s School’un öğretim görevlileri Cristina GRIJALVA ve Grace GONZALES katılmışlardır. Misafir öğretim görevlileri öğrencilerimize şeker hamuru ile pasta tasarımının nasıl yapılacağı konusunda uygulama destekli bilgi vermişlerdir. Ayrıca misafir öğretim görevlilerine Aşçılık Programı uygulama mutfağında uygulamalı olarak Türk Mutfağı hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır. Etkinliğin sonunda Culinary Art’s School öğretim görevlileri Cristina GRIJALVA, Grace GONZALES’e ve ev sahipliğini yapan otel müdürü Çağrı Rahmi KAYA’ya katkılarından dolayı Yalova Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fikret YÜKSEL tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edilmiştir. Etkinliğe Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yasin OZASLAN, bölüm öğretim görevlileri Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN, Öğr. Gör. Arzu GÜZEL ÇAKMAK, Şaban Temuge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmenleri ile öğrencileri ve Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile öğrencileri de katılmışlardır. Son olarak da Yalova Üniversitesi ile Culinary Art’s School arasındaki işbirliğinin arttırılması, öğrenci ve öğretim elemanı değişimi ve Mevlana Programı hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır.