2019-2020 GÜZ YARIYILI ÜÇ DERS SINAVI BAŞVURULARI

2019-2020  AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI ÜÇ DERS SINAVI HAKKINDA

1.ÜÇ DERS SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular 13.01.2020-20.01.2020  tarihleri arasında yapılacaktır.

2.ÜÇ DERS SINAV TARİHİ

ı 23.01.2020  tarihinde yapılacaktır.

3. ÜÇ DERS SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI

4.yarıyılı sonunda, tüm derslerin devam şartını yerine getirdiği halde herhangi bir dönemde, FF, FD veya BZ notu aldığı üç dersten veya bütün derslerden geçer not aldığı halde gerekli ağırlıklı not ortalamasını sağlayamadığı için mezun olamayan öğrencilere, DC veya DD notu aldığı bir dersten akademik takvimde belirlenen tarihlerde üç ders sınav hakkı tanınır. Ancak bu sınav sonucunda alacağı not ile ağırlıklı genel not ortalamasını 2.00’ye yükseltemeyecek öğrenciye üç ders sınav hakkı tanınmaz.

NOT: Genel Not Ortalaması 1.85 ve üstü olan, en fazla üç dersten başarısız veya şartlı başarılı olan öğrencilerin başvurusu kabul edilecektir.

NOT:  Üç ders başvurusu yapacak öğrencilerimizin ekte yer alan dilekçe ve not durum belgesi (transkript) ile beraber danışman hocalarının onayı ile öğrenci işleri birimine teslim etmeleri önemle rica olunur.

NOT:  Eksik, hatalı olan ve danışman onayı olmayan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Dosya Adı
3 DERS SINAVI BAŞVURU FORMU.doc İndir Göster