Sağlık Turizminde SPA ve Fizyoterapinin Önemi Konferansı

Yalova Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü tarafından düzenlenmiş olan ‘’Sağlık Turizminde SPA ve FizyoterapininÖnemi’’ konulu etkinlik konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Manipülasyon Uzmanı Ayhan ERASLAN ve Fizyoterapist Alperen ÖZCİMDER, konuşmalarında Ülkemizdeki büyük otellerde yabancı çalışan sayısının çok fazla olduğunu dile getirip, öğrencilere iyi hazırlanarak mezun olduktan sonra bu yabancı çalışanların yerlerini alması gerektiğini söylemiştir. İş hayatınızda yeni fırsatların olduğunu ve bu fırsatları iyi değerlendirmeleri için donanımlı olmaları gerektiği yönünde bilgilendirmede bulunmuşlardır.

Uygulamalı devam eden etkinlik Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fikret YÜKSEL'in kendini Manipülasyon Uzmanı Ayhan ERASLAN'ın ellerine bırakmıştır. Ayrıca bir öğrencimiz dayanamayarak uygulamanın kendisi üzerinde yapılmasını istemiştir.ERASLAN, uygulamalardan sonra öğrencilerin sorularına cevap vermiştir.