2024-2025 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri ile Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Bütünleme Sınav Tarihlerini aşağıda bulunan dosyalardan görüntüleyebilirsiniz.
AŞÇILIK PROGRAMI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI | ||||||
Sınıf | DERSİN ADI | Z/S | SINAV TARİHİ | SINAV SAATİ | DERSLİK | ÖĞRETİM ELEMANI |
I.SINIF | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | Z | 28 Mayıs 25 | 15:00-16:30 | 236-237 | Öğr. Gör. Sümeyye BAHŞİ AKYÜZ |
Türk Dili II | Z | 28 Mayıs 25 | 15:00-16:30 | Öğr. Gör. Bilal GÜL | ||
Yabancı Dil II | Z | 28 Mayıs 25 | 15:00-16:30 | Öğr. Gör. Özlem UYSAL İLBAY | ||
Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü | Z | 26 Mayıs 25 | 15.00 | 236 | Öğr. Gör. Dr. Fatih TAŞPINAR | |
Yemek Süsleme Sanatı | S | 26 Mayıs 25 | 11.00 | 237 | Öğr.Gör. Gülsüm YURTSEVEN | |
Mutfak Çeşitleri | Z | 26 Mayıs 25 | 12.00 | 236-237 | Öğr.Gör. Gülsüm YURTSEVEN | |
Yöresel Mutfaklar | Z | 26 Mayıs 25 | 13.00 | 236-237 | Öğr.Gör. Gülsüm YURTSEVEN | |
Yiyecek İçecek Servis Bilgisi | Z | 27 Mayıs 25 | 09.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Mehmet Emin TURA | |
Ziyafet Mutfağı | S | 27 Mayıs 25 | 12.00 | 236 | Öğr. Gör. Mehmet Emin TURA | |
Pişirme Yöntemleri | Z | 27 Mayıs 25 | 13.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Mehmet Emin TURA | |
Mutfak Otları ve Baharatları | S | 28 Mayıs 25 | 10.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Arzu GÜZEL ÇAKMAK | |
Soğuk Mutfak | Z | 29 Mayıs 25 | 15.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Arzu GÜZEL ÇAKMAK | |
İletişim ve Beden Dili | S | 30 Mayıs 25 | 12.00 | 236-237 | Oğuzhan ÖZMEN | |
Mesleki Yabancı Dil II | Z | 30 Mayıs 25 | 16.00 | 233-234-236-237 | Öğr. Gör. Enez Özkan DEMİRCİ | |
II. SINIF | Mesleki Proje | Z | 26 Mayıs 25 | 16.00 | 236 | Öğr. Gör. Dr. Fatih TAŞPINAR |
Turizm İşletmelerinde Yatırım Projeleri | Z | 26 Mayıs 25 | 16.00 | 236 | Öğr. Gör. Dr. Fatih TAŞPINAR | |
Gastronomi Tarihi | S | 27 Mayıs 25 | 11.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Mehmet Emin TURA | |
Gıda Teknolojisi | S | 27 Mayıs 25 | 12.00 | 237 | Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇELEBİ | |
Türk Mutfağı | Z | 27 Mayıs 25 | 14.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Mehmet Emin TURA | |
İş Sağlığı ve Güvenliği | Z | 27 Mayıs 25 | 15.00 | 236-237 | Doç.Dr. Cüneyt TUNÇKAL | |
Yemek Süsleme Sanatı | S | 28 Mayıs 25 | 11.00 | 237 | Öğr.Gör. Gülsüm YURTSEVEN | |
Pastane Ürünleri II | Z | 29 Mayıs 25 | 14:00 | 236-237 | Öğr. Gör. Arzu GÜZEL ÇAKMAK | |
Mutfak Otları ve Baharatları | S | 29 Mayıs 25 | 10.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Arzu GÜZEL ÇAKMAK | |
Mesleki Yabancı Dil II | Z | 30 Mayıs 25 | 16.00 | 233-234-236-237 | Öğr. Gör. Enez Özkan DEMİRCİ |
TURİZM PROGRAMI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI | ||||||
Sınıf | DERSİN ADI | Z/S | SINAV TARİHİ | SINAV SAATİ | DERSLİK | ÖĞRETİM ELEMANI |
I. SINIF | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | Z | 45805 | 15:00-16:30 | 236-237 | Öğr. Gör. Sümeyye BAHŞİ AKYÜZ |
Türk Dili II | Z | 45805 | 15:00-16:30 | Öğr. Gör. Bilal GÜL | ||
Yabancı Dil II | Z | 45805 | 15:00-16:30 | Öğr. Gör. Özlem UYSAL İLBAY | ||
Turizm Ekonomisi | Z | 45803 | 10.00 | 00237 | Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÖZASLAN | |
Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizi | S | 45803 | 15.00 | 00237 | Öğr. Gör. Dr. Fatih TAŞPINAR | |
İnsan Kaynakları Yönetimi | Z | 45803 | 14.00 | 00237 | Öğr. Gör. Dr. Fatih TAŞPINAR | |
Ziyafet ve Protokol Yönetimi | S | 45803 | 13.00 | 00237 | Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÖZASLAN | |
Yiyecek İçecek Servis Bilgisi II | Z | 45804 | 10.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Mehmet Emin TURA | |
Kat Hizmetleri | Z | 45804 | 17.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN | |
Menü Planlama | S | 45805 | 11.00 | 00236 | Öğr. Gör. Arzu GÜZEL ÇAKMAK | |
Konuk Giriş ve Çıkış İşlemleri | Z | 45806 | 10.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN | |
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü | Z | 45806 | 13.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN | |
İlk Yardım | S | 45806 | 15.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN | |
Mesleki Yabancı Dil II | Z | 45807 | 16.00 | 233-234-236-237 | Öğr. Gör. Enez Özkan DEMİRCİ | |
Sosyal Sorumluluk ve Meslek Etiği | S | 45807 | 17.00 | 236-237 | Oğuzhan ÖZMEN | |
II.SINIF | Ziyafet ve Protokol Yönetimi | S | 45803 | 13.00 | 00237 | Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÖZASLAN |
Turizm İşletmelerinde Yatırım Projeleri | Z | 45803 | 16.00 | 00236 | Öğr. Gör. Dr. Fatih TAŞPINAR | |
Odalar Bölümü Yönetimi | Z | 45803 | 17.00 | 00237 | Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÖZASLAN | |
Hijyen ve Sanitasyon | Z | 45804 | 16.00 | 236-237 | Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇELEBİ | |
Kat Hizmetleri | Z | 45804 | 17.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN | |
Otelcilik Otomasyon Sistemleri | Z | 45806 | 14.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN | |
İlk Yardım | S | 45806 | 15.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN | |
Rekreasyon ve Animasyon | S | 45806 | 16.00 | 236-237 | Öğr. Gör. Çağrı DİLMEN | |
Müşteri İlişkileri Yönetimi | S | 45807 | 15.00 | 236-237 | Oğuzhan ÖZMEN | |
Mesleki Yabancı Dil II | Z | 45807 | 16.00 | 233-234-236-237 | Öğr. Gör. Enez Özkan DEMİRCİ | |
Sosyal Sorumluluk ve Meslek Etiği | S | 45807 | 17.00 | 236-237 | Oğuzhan ÖZMEN |