Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0226 815 5613

2024 - YKS Sonucunda Meslek Yüksekokulumuz önlisans programlarına yerleştirilen öğrenci adaylarımızın Kayıt İşlemleri ile ilgili gerekli bilgileri içeren ilgili link ve dosya eki aşağıdadır.

Kayıt İşlemleri İçin TIKLAYINIZ

Elektronik kayıt (E-Kayıt)

Tarihi

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

19 Ağustos 2024                    Saat :00:00

21 Ağustos 2024                     Saat:23:59

Kayıt Tarihi (Şahsen Başvuru)

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

19 Ağustos 2024

23 Ağustos 2024

Saat :08:30

Saat:17:00

Kayıt Yeri (Şahsen Başvuru)

Kazandığınız Fakülte/MYO’lar.

Öğrenim Ücreti Ödeme

(Öğrenim ücretini sadece II.Öğretim

öğrencileri ve iki üniversite kaydı

bulunanlar ödeyecektir.)

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

23 Eylül 2024

27 Ekim 2024

Ödeme Yeri

Türkiye'de bulunan herhangi bir Vakıflar Bankası şube ve ATM’ lerinden

'Öğrenci Numarası veya TC numarası' ile ödenebilecektir.

Aday öğrencilerimiz;

1. Yerleştirildiği programa kayıt için sağlık raporu istenmesi
  2. .E-devlet üzerinden lise mezuniyet bilgilerine ulaşılamaması
  3. Herhangi bir teknik sorun ile karşılaşılması

durumunda ve E- Devlet üzerinden kayıt yapılmayan bölümler için,  belirlenen adrese gelerek istenilen belgelerle birlikte şahsen başvuru yoluyla veya noterden vekâletname getirildiği takdirde bir başkası aracılığı ile de kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

E- Devlet üzerinden kayıt yapılmayan bölümler;

Deniz Ulaştırma ve İşletme

Deniz ve Liman İşletmeciliği

Marina ve Yat İşletmeciliği

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik (Kız)

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik (Erkek)

YÜZ YÜZE KAYIT İŞLEMLERİNDE İSTENİLEN BELGELER

Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı, Marina ve Yat işletmeciliği Programı öğrencilerimizden yalnızca güncel tarihli Gemi Adamları Sağlık Yoklama Belgesinin aslı ve 1 (bir) adet fotokopisi , Geçerli TC Kimlik Kartı, vekaleten yapılacak işlemlerde noter vekaletinin aslı gerekmektedir.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına yerleşen öğrencilerimiz Heyet Raporu  ile Geçerli TC Kimlik Kartıvekaleten yapılacak işlemlerde noter vekaltinin aslı gerekmektedir.

!!! Önemli Not: Kayıt esnasında Gemi Adamları Sağlık Yoklama Belgesini getiremeyen veya alamayan öğrencilerimize geçici kayıt yapılacak olup 04 Ekim'e kadar rapor ibraz etmeyen öğrencilerimizin geçici kayıtları silinecektir.

Gemiadamlarının Genel ve Periyodik Sağlık İşlemini Yapmaya Yetkili Özel ve Resmi Sağlık Kuruluşları için Tıklayınız.

Belediye İtfaiye Yönetmeliği İtfaiye Erliğine Atanma Şartları için tıklayınız.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına yerleşen öğrencilerimiz için erkeklerde en az 1,67 metre kadınlar da en az 1.60 metre olması (tartma ve ölçme aç karnına ve çıplak ayakla olacak) ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olduklarını tam teşekkülü devlet, üniversite ve özel hastanelerden alınacak Heyet Raporu ile belgelendirmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin boy ve kilosu sağlık raporunda belirtilmesi gerekmektedir.

Adres: Dere Mah. Mehmet Durman Cad. No:87

Merkez / YALOVA