Aşçılık Programı Öğrencilerine Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Yalova MYO Öğrencilerine Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Yalova Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerin aktif katılımı ve destekleri her zaman büyük önem taşımaktadır. Bu değerli desteklerin ve katkıların anısına, Yalova MYO Müdürü Doç. Dr. Pelin BARAN, öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etti. Öğrencilerin rektörlük ve müdürlük organizasyonlarında gösterdikleri özveri ve katkılar, okul yönetimi tarafından takdir edilerek teşekkür belgeleriyle ödüllendirildi.

Doç. Dr. Pelin BARAN'ın elinden aldıkları teşekkür belgeleri, öğrencilerin üstün gayretlerini ve okulun sosyal ve kültürel organizasyonlarına verdikleri değeri vurgulamaktadır. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin sadece akademik başarılarına değil, aynı zamanda okul topluluğuna olan katkılarına da odaklanarak onların motivasyonunu artırmaya yöneliktir. Yalova MYO, öğrencilerin aktif katılımını teşvik eden ve değerli katkılarını takdir eden bir kültüre sahiptir.