Dijital Oyun Kulübü 7/24 Çevrimiçi!!!

Bu kulübümüzün adı ne kadar "Dijital"likten ve "Oyun"dan bahsetse de hayatın içinde dinamik, etkin, etkili ve ciddi faaliyetleriyle hep çevrim içi hatta 7/24 demeden yollarda, kulüp ruhunu hayatın tam içinde yaşıyor ve yaşatıyor.

Yalova Meslek Yüksekokulu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Dijital Oyun Kulübümüz, son derece dinamik bir dönem geçiriyor. Kulüp, Kocaeli’nde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı'na aktif bir şekilde katılarak üyelerine geniş kariyer fırsatları sunma ve iş dünyasıyla bağlantı kurma imkanı sağladı. Kulüp üyeleri, fuar boyunca çeşitli firmalarla etkileşimde bulunarak sektördeki gelişmeleri yakından takip etme şansı elde ettiler.

Ayrıca, Dijital Oyun Kulübü, sadece kariyer odaklı etkinliklerle sınırlı kalmayarak tarihi ve milli değerlere de önem veriyor. Bu kapsamda, çanakkale şehitliklerini ziyaret ederek tarihimizin önemli noktalarından birinde duygusal bir deneyim yaşadılar. Kulüp üyeleri, bu ziyaret sayesinde milli bilinçlerini güçlendirirken aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını da pekiştirdiler. Dijital Oyun Kulübü, aktif ve çeşitli etkinlikleriyle üyelerine zengin bir deneyim sunmaya devam ediyor.

O zaman çevrimiçi kalmaya devam diyoruz...