Yalova Üniversitesi    yalovamyo@yalova.edu.tr 0226 815 5613

Yalova MYO’dan 12 Öğrenciye Kosova’da Eğitim ve Kültür Şöleni

Yalova Üniversitesi Öğrencilerimiz Uluslararası Yaz Okulunda!

Kosova’nın Prizren şehrinde bulunan Ukshin Hoti Üniversitesi’nin düzenlediği ISS (International Summer School) Uluslararası Yaz Okulu’na 12 öğrencimiz katılmış ve bu programla Balkan kültürünü yakından tanıma ve akademik gelişimlerini destekleme fırsatı sunulmuştur. Bu girişimle, öğrencilerin uluslararası deneyim kazanmalarını ve kültürlerarası iletişim becerilerini geliştirmeleri amaçlanmıştır. Öğrenci grubumuz Yalova MYO, Çınarcık MYO ve Güzel Sanatlar Fakültesinden oluşmaktadır. Öğrencilerimizin yanı sıra, etkinliği gözlemlemek ve öğrencilere rehberlik etmek üzere Dr. Öğr. Üyesi Yasin YILMAZ da yaz okuluna katıldığı için kendilerine teşekkür ederiz.

Gelecekte de benzer uluslararası programları desteklemeye devam edeceğimizi ve öğrencilerimize uluslararası bir perspektif kazandırmayı hedeflemekteyiz.

Bu eşsiz deneyime katılan öğrencilerimiz;

ARDA SEDEFOGLU
ARDA ŞEKER